Kok pasta i lettsaltet vann. Bland pasta og pestoen. Pasta med rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før
Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Kok pastaen etter anvisningen på pakken og skyll den i kaldt vann når den er ferdigkokt. Kutt pølsene opp i skiver eller strimler, stek de raskt i smør på stekepannen og sett tilsides
Her er oppskrift på en nydelig pastarett med frisk sitronsaus. Smelt smør i en tykkbunnet panne eller gryte og stek fisken på middels varme til den har fått en fin stekeflate
Pytt i maisenKok opp en viss mengde pastaskruer som du selv ønsker. 0)Enkel pasta og baconsalat1/2 agurk3 tomater1 boks mais1 salthodepastaskruer1 pk baconKutt opp agurk, tomater og salaten
Notes Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
På markedet blir det stadig mer grønt å få tak i. Tre hverdagssalater for vinteren. Til denne retten bruker jeg pastatypen orrechiette, en slags flat fingerbølpasta
Kok som anvist på pakken. Rør rundt, så brokkolien får suge til seg den gode smaken. Det passer kjempegodt sammen med det meste, og spesielt i pastasalater
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Ta den over på en tallerken. Legg et tynt lag med kjøttsaus i bunnen av formen, da er det lettere å sette utover pastaen