Som en liten dytt på veien fikk jeg øye på kokosmasse som lå så pent i glasset litt borte fra valnøttene, og da traff det meg - RAW gulrotkake med kombinasjonen mellom kokos og gulrot
Dette er en mektig sjokolade kake som minner om Brownies både på utseendet og på konsistens. Denne oppskriften fant jeg gjennom en link via et lukket forum
Jeg synes kaken ble veldig søt og fin og ble akkurat slik jeg hadde sett den for meg på forhånd. Denne gangen ble det derimot et luftig sukkerbrød, et veldig høyt et attpåtil
( Her kan man gjerne bruke hakkede ananasbiter, det smaker nydelig)Og ha på godt med valnøtt fyll. Er det noen gang det er viktig at kaken virkelig ser bra ut og ikke minst SMAKER bra, så er det på denne dagen
Del opp kakene ved å skjære på skrå, lillefinger brede skiver som er ca. romertiden da ble de laget for at de var holdbar mat på de lange reisene til de
Dette var en lukketvalnøtt og som du kan se er den rundere i sidene og en får ikke den samme høyden påkaken da den ikke har så godt hold i verken bunn eller fyll