På ytrefile oppskrifter

Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakkgravet laks med hollandaisesaus rugbrødchips. Grillet ytrefile. Dryss litt salt og sukker i bunnen av en form eller et fat som passer til laksen
Beef Tikka med Naan

Beef Tikka med Naan

Kjøttet skal egentlig marineres, så stekes spyd. Ytrefile av storfe, kunne egentlig brukt hvilket som helt grykjøtt
Grilla ytrefilet av svin med steikte poteter, nektarin og salat

Grilla ytrefilet av svin med steikte poteter, nektarin og salat

Grill kjøtet svak varme (tid avhenge av kor steikt du vil ha kjøttet og kor tjukk fileen er). Til 4 personar trenge du 800 gram ytrefile av svin. 3-4 timar før grilling laga du marinaden og har kjøttet og lar det stå i kjøleskapet etterpå. Ha båtane 4 grillspyd som har vært i kaldt vatn i 30 min. 3-4 timar før grilling laga du marinaden og har kjøttet og lar det stå i kjøleskapet etterpå

Chili con carne

Hermeriske bønner i tomatsaus tilsettes sammen med tomatsausen, pass da . Del kjøtt i strimler. Finhakk løk og hvitløk