Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt. Pølsegraten i gryte 2017-07-27 13. Du trenger 5 dl pasta penne 4 dl vann 3 dl Tine kremfløte 150 gram revet gul/cheddar eller mozarella ost , jeg har brukt Cheddar/mozarella blanding 3-400 gram middagspølse i biter 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika) 1/4 ts revet muskattnøtt 0,5 - 1 ts salt og pepper ( smak til slik du liker det). Slik gjør du I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta Kok opp og la småkoke under lokk eller folie i 12 minutter til det tykner litt og pastaen begynner å bli mør Tilsett mais og pølse kuttet i biter og bland godt, la koke i 5 minutter til Rør inn osten, klar til servering
Da blir det alltid til at jeg kjøper is, pølser, sjokoladepålegg som jeg ikke bruker noe særlig av. Det ble noen pølser til overs og en svett fløte, og da kom ideen om denne retten
Makaronigrateng med blomkålsaus, grønnsakspølse og brokkoli. Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
En deilig, saftig og sunn pølsemiddag med masse grønnsaker. Barna vil ha pølser, mor vil ha noe sunt (gjerne salat) og far… Vel, far sliter mellom å ville være voksen og ville ha pølser
Dagens middag ble denne utrolig gode pølsegratengen. Del pølsene i biter og legg dem i en form. En god grateng både smaker godt, gjør godt for kroppen og varmer godt i høstværet