Denne gangen brukte hun bringebær. Så er vi endelig kommet til oppskriften på dessertpaien. Paibunn. 2-3 dl bær(blåbær, bringebær, rips, eller rabarbra/jordbær, bare fantasien og smaken setter grenser). Trykk deigen utover i ei smurt paiform ca 25 cm. Smuldrepai finnes her 2 dl havregryn
Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Blåbær, bringebær, jordbær. Denne høstlige smuldrepaien er glutenfri og kan enkelt gjøres lav-fodmap. Paien smaker godt nystekt, men enda bedre hvis den får stå i kjøleskapet noen timer
Mamma brukte bringebær fra egen hage – herlig. Mammas smuldrepai ble supergod. Sist jeg var hjemme overrasket mamma med en smuldrepai som jeg også kunne spise
Bærpai er et festlig skue og sammen med vaniljekrem smaker det fortreffelig. Bringebær. Vi er så heldige å ha unik tilgang på ulike bærsorter på denne årstiden, og hva er vel bedre å bake en deilig bærpai med sukkerfri vaniljekrem til dessert
Ostekake med jordbær og bringebær. Jeg starter opp ny uke her på Det søte liv med en enkel, superlettvint Smuldrepai, der jeg har brukt et utvalg av høstens søte, deilige frukter