champignon, eggeblanding, kylling, kylling og paprika, pai, pai med søtpotet, paibunn, paifyll, paprika, rødløk, søtpotet, søtpotet paibunn, søtpotetpai, smakfull pai, spinat, sunn pai, sunn søtpotetpai med vårløk, sunt og godt
Det ble en saftig paibunn toppet med kyllingfilet, spinat, fetaost, oliven og soltørket tomat. Når kyllingfileten er gjennomstekt tilsetter du spinaten i stekepanna og lar den falle lett sammen
Du kan også bruke kylling eller kjøttdeig som fyll. Her i huset har vi spinat som førstevalg når det gjelder fyll, men nå hadde jeg både purre og sopp som ropte på å bli brukt, så jeg valgte det i stedet
Kyllingpai. Laks og spinatpai. Min oppskrift på disse spicy kyllingbollene finner du her. Min oppskrift på palak gosht – spinat med kjøtt finner du her
Her kan man velge fyll etter eget ønske, og vi skal i fremtiden både prøve med skinke og kylling. Denne blandingen helte jeg over søtpoteten, og toppet med grønnsaker, som i dag ble spinat, rødløk og paprike