Her i en superdeilig og enkel smuldrepai. ♥ Smuldrepaien smaker best samme dag den er laget. Smuldre deigen over blandingen medjordbærograbarbra i formen
Det er jo såååå mye godt en kan lage medrabarbra, og siden det er søndag må det være lov å kose seg litt ekstra, så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbærog sitronmelisse blader
Man kan lage mange gode desserter og kaker medrabarbra, denne paien f. Kutt rabarbraen i biter og del jordbær i to, del vaniljestangen skrap ut frøene og putt de i gryta sammen med stengene
Nydelig rabarbraogjordbærpai, toppet med en lime og honningkrem, - her smaker det sommer. Kjevle ut paideigenog kle paiformenmed deigen, klem godt til rundt kantene
Rabarbrapaimed speltmel og havregryn og toppet medjordbær. Paien er laget med speltmel og havregryn som gjør den sunnere, og du kan lett lage den sukkerfri med å erstatte sukkeret med sukrin gold (bare husk på at sukrin er dobbelt så søtt som sukker
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Du kan bruke rabarbra, plommer, epler mm. Smuldrepai må være noe av det greieste å lage, utallige muligheter til fyll, rask tillaging og ok steketid
Denne gangen blir det en paimed bunn, fyll og lokk. Nå er jeg ferdig med utenlandsreise, Bergenstur(nesten det samme)og nesten ferdig med en kraftig influensa
Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbærog sitronmelisse blader