Lagre oppskrift Skriv ut Paibunn 60 g smør 40 g philadelphiaost 140 g havremel 2-3 ss vann. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også
Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov paibunn. I tillegg til å passe ypperlig som forrett, fungerer den både som en tapasrett og tilbehør til annen middag
Finn fram paibunnen som du nå legger over på et passende fat, hell jordbærfyllet over og sett kaldt i minst 2 timer, for å få det stivt, eller server med en gang, da blir det som en flytende ostekake
Oppskrift paibunn. Så lett er det å gjøre den glutenfri. ♥ Oppskrift paibunn. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
PAIBUNN. Prikk deigen godt med en gaffel, legg et bakepapir oppe på deigen og fyll på med tørre erter. Pakk deigen inn i plastfolie, klem den flat og legg den i kjøleskapet minst 1 time