Paideig 28 cm oppskrifter

Sitronterte med italiensk marengs

Sitronterte med italiensk marengs

 Paideigen til min sitronterte er uten sukker,. Paideig av . 24 cm. bruk en paiform ca 24 cm med løs bunn. ca 24 cm med
Sitronterte med italiensk marengs

Sitronterte med italiensk marengs

Til bunnen kan du lage en mørdeig, altså en søt paideig. Kjevle den kalde deigen ut på et melet bakebord, til den er ca 1/2 cm tykk. Legges i terteform på ca 24 cm
Pai med skinke, paprika og brokkoli

Pai med skinke, paprika og brokkoli

Paideig. Start med paideigen. Paideig. 28cm paiform. Pass på at det er en høy kant (ca 2 cm høy) ytterst langs kanten på formen. 28cm paiform
Rabarbraterte med italiensk marengslokk

Rabarbraterte med italiensk marengslokk

Bland 200 g kaldt smør, 300 g mel og 100 g melis + 1 klype maldonsalt sammen til det danner en smulete paideig. 40 cm hver). 3 cm)). 40 cm) i biter. Ukemeny 28/2016
Pai med spekeskinke og cherrytomater

Pai med spekeskinke og cherrytomater

Pai med spekeskinke og cherrytomater. 01. 08. 2016 kl. 14. 12 i. mat. 6 kommentarer. Hei. Pai er populær mat her i heimen, og smaker ekstra godt nå om sommeren
Enkel Eple-pai - suveren smak!

Enkel Eple-pai - suveren smak!

Knasende sprø og søt paideig,mykt søtt eplefyll. Kjevle ut en runding som er noen cm større enn paiformen
Smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem

Smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem

Smuldrepai lages relativt kjapt, da det ikkje er paideig som trenger knaing, venting og forsteiking. 1-1,5 cm tjukke biter, vend inn sukrin gold, kanel og potetmel
Pai – på en, to, tre!

Pai – på en, to, tre!

Grunnoppskrift på paideig til en form på 24 cm. Dette er en grunnoppskrift på pai og denne paien kan du fylle med akkurat det du vil
Pai med chevre

Pai med chevre

Tilsett halvparten av vannet, og så resten litt etter litt, til massen blir en paideig. Kjevle deigen ut til ca 30 cm i diameter – kanskje trenger du litt mel til utbakingen
LØK- OG BACONPAI

LØK- OG BACONPAI

Paideig. Trykk deigen ut i en smurt form med løs bunn, også oppover rundt kanten 3-4 cm. Denne paien kan ha dobbelt så mye fyll som jeg hadde, da rekker den til 6-8 personer
Lise’s paikake med Bringebær og bjørnebær

Lise’s paikake med Bringebær og bjørnebær

Paideig Bland kaldt smør og mel, bland smøret inn med fingrene til du har en smuldrete konsistens. Paideig 375 gram hvetemel 200 gram smør 4 ss kaldt vann. Når deigen henger fint i samme former du den til en kule og pakker inn i plast Sett i kjøleskapet i 30 minutter Ta så ut deigen og kjevle den ganske tynn ha den i en paiform på 26 cm og dekk den helt opp til kanten
Quiche med masse kjøtt – en sunn variant

Quiche med masse kjøtt – en sunn variant

Paideig. Paideig. (stor paiform, 24 cm). Jeg er klar over at denne paien ikke minner så mye om en quiche. For at den skulle gjort det burde jeg nok hatt litt mer eggeblanding til den kjøttmengden jeg brukte, men shit au