Til bunnen kan du lage en mørdeig, altså en søt paideig. Kjevle den kalde deigen ut på et melet bakebord, til den er ca 1/2 cm tykk. Legges i terteform på ca 24 cm
Det er lov til å bruke ferdig paideig. Pate brisee sucree (søt paideig). Begynn med paideigen. 120g kaldt smør i cm-store terninger. Kle en paiform (jeg brukte 26 cm) og la det gjerne stikke litt utenfor kantene. 120g kaldt smør i cm-store terninger
Bland 200 g kaldt smør, 300 g mel og 100 g melis + 1 klype maldonsalt sammen til det danner en smulete paideig. 40 cm hver). 3 cm)). 40 cm) i biter. Ukemeny 28/2016
Pai med spekeskinke og cherrytomater. 01. 08. 2016 kl. 14. 12 i. mat. 6 kommentarer. Hei. Pai er populær mat her i heimen, og smaker ekstra godt nå om sommeren
Smuldrepai lages relativt kjapt, da det ikkje er paideig som trenger knaing, venting og forsteiking. 1-1,5 cm tjukke biter, vend inn sukrin gold, kanel og potetmel
Jeg laget paideig som jeg stekte i ovnen i ca. Paideig. Jeg delte oppskriften i fire, og brukte en liten springform (22 cm). 4 cm oppover kantene. 200 grader Paideig
Tilsett halvparten av vannet, og så resten litt etter litt, til massen blir en paideig. Kjevle deigen ut til ca 30 cm i diameter – kanskje trenger du litt mel til utbakingen
Paideig. Trykk deigen ut i en smurt form med løs bunn, også oppover rundt kanten 3-4 cm. Denne paien kan ha dobbelt så mye fyll som jeg hadde, da rekker den til 6-8 personer
Paideig Bland kaldt smør og mel, bland smøret inn med fingrene til du har en smuldrete konsistens. Paideig 375 gram hvetemel 200 gram smør 4 ss kaldt vann. Når deigen henger fint i samme former du den til en kule og pakker inn i plast Sett i kjøleskapet i 30 minutter Ta så ut deigen og kjevle den ganske tynn ha den i en paiform på 26 cm og dekk den helt opp til kanten
Paideig. Paideig. (stor paiform, 24 cm). Jeg er klar over at denne paien ikke minner så mye om en quiche. For at den skulle gjort det burde jeg nok hatt litt mer eggeblanding til den kjøttmengden jeg brukte, men shit au