Tilsett deretter valgfrittmel, kesam og salt, og kjør til en jevn paideig. God Mandag. Idag kommer eg med middagstoppskrift til dere, nemlig middagspai som blei laga i helga
♦ Trykk paideigen ut i en paiform, bruk gjerne litt væske på hendene da deiga er litt klissette. Tilsett deretter valgfritt mel, kesam og salt, og kjør til en jevn paideig
Paideig. Paideig. Jeg er klar over at denne paien ikke minner så mye om en quiche. For at den skulle gjort det burde jeg nok hatt litt mer eggeblanding til den kjøttmengden jeg brukte, men shit au
Søt paideig. Søt paideig. Ta paideigen ut av kjøleskapet og kjevle den ut på en melet overflate. Ha paideigen i en brødpose og klem flat (ca 3 cm tykk). Legg paideigen i en smurt form på ca 15 cm
Paideig. Lag paideigen først ved å smuldre smøret i det tørre. Paideig. Av og til er det spennende med annet tilbehør til middagen enn poteter, ris, pasta eller brød