Paideig mandler oppskrifter

Rabarbrapai

Rabarbrapai

Paideig/ tertebunn. Sprø paibunn, syrlig rabarbra, friske jordbær og knasende mandler. Prikk huller i bunnen av paideigen med en gaffel
Pai med rabarbra og eple

Pai med rabarbra og eple

Paibunnen har jeg laget helt uten sukker, så om du ikke liker innholdet kan du bruke paideigen uansett
Saftig blåbærstang

Saftig blåbærstang

Søt gjærdeig er mye lettere å jobbe med en brød- og paideig. Pensle med egg, og strø over sukker og mandler
Sitronterte (lavkarbo)

Sitronterte (lavkarbo)

Paideig. Kjevle forsiktig ut paideigen mellom to bakepapir (deigen revner lett. Paideig. 150 gram malte mandler. Bland med en sleiv sammen ingrediensene til paideigen og ha plast rundt og legg i kjøleskapet i ca 30 minutter. 150 gram malte mandler
Deilig moccapai.

Deilig moccapai.

Paideig (passer til de fleste former). Rør sammen mel, malte mandler, melis og salt. Prikk deigen med en gaffel, før du smører formen, og kler den med paideigen
Saltkringler

Saltkringler

Jeg har tidligere lagt ut oppskrift på salte mandler og Union Square cafe bar nuts - anbefales fortsatt
Epleterte

Epleterte

Søt paideig. Smuldre mel, melis, mandler og smør i en bolle for hånd eller foodprossesor. 25g malte mandler (kan sløyfes). 25g malte mandler (kan sløyfes)
Bringebærpai

Bringebærpai

Paideig. Bland sammen ingrediensene til paideigen og eldt godt. Paideig. 200 g finmalte mandler. 200 g finmalte mandler
Eplepai med toscafyll

Eplepai med toscafyll

Paideig. Forstek så paideigen i 10 min. 150 g mandler. 150 g mandler. Denne nydelig gode eplepaien er hentet fra tine
AVOCADOPAIEN VARTE SÅ KORT

AVOCADOPAIEN VARTE SÅ KORT

Som du ser, borte altSå får jeg vel bare minne om oppskrift på god og lettvint paideig. Med 50-100 gr mandler blir den ennå bedre. Med 50-100 gr mandler blir den ennå bedre
Margposteier

Margposteier

Paideig. malte mandler. Paideig. 100 g malte mandler. Dette er min mors favorittoppskrift på margposteier. Den har vært i familien i årevis, og er alltid en suksess

Empanadas

ferdig paideig. Jeg serverte mine empanadas med spinat salat med mandler, mozzarella, tomater og balsamico eddik

Eplepai med lokk

Kjevle ut resten av paideigen (se tips) og legg som et lokk over eplene. Dryss over sukker og kanel og eventuelt hakkede mandler

Helenakaker

Paideig. 75 g mandler. Smuldre smør i melet. Tilsett vann og kna deigen sammen. (Har du food processor, kan du ha i alle ingrediensene på en gang og kjøre på full hastighet til deigen samler seg)