Slapp og sliten etter en lang løpetur samme morgen, med en kropp som for tiden sloss mot en virusinfeksjon, kapitulerte jeg og dro til Landhandelen for å kjøpe en pose Møllerens paideig
Paideigen er laget av kun mel, vann og litt olje istedenfor med smør/margarin. Prøv begge deler og finn ut hva du liker best En sparer opp mot halvparten av kaloriinnholdet hvis en lager paideig uten smør/margarin
Paideig. Tilsett cottagecheese og rømme, bland med en sleiv. eks Semper med fiber. Ha smørterninger i en bolle, og bruk nevene til å blande det sammen med melblanding og salt
Ofte faller jeg for fristelsen å kjøpe ferdig paideig. Og hvis du vil kan du bytte ut både en god del av smør, ost og fløte medcottagecheese og fremdeles få en særdeles velsmakende quiche
Som du ser, borte altSå får jeg vel bare minne om oppskrift på god og lettvint paideig. Den vanlige eggeblandingen har jeg alltid helmelk i, cottagecheese, litt revet noevegia og smaker til med revet muskat, salt og pepper
På kjøkkenet mitt og i hagen min
Trykk ut eller legg i paideigen i formen. Restene kan ungene få med i matboksen dagen etterJDu kan selvfølgelig bruke fiskefileter i denne også
Paideig. Server med god grønn salat og cottagecheese blandet med et par spiseskjeer pesto. Jeg synes til og med den er bedre en de klassiske, kjente parmesan og pecorino