Hvis du vil unngå en paideig som krymper i ovnen, så bør deigen stå litt kaldt før den går i forma. Her er også en god variant med fetaost, spinat og soltørka tomat
Du kan kjevle ut deigen og legge den i formen, men jeg synes det er enklest å trykke små klumper med deig rett i formen til hele formen (inkludert kantene) er dekket av et tynt lag medpaideig
Igjen, ingenting i veien for å lage en tradisjonell paideig hvis du har lyst til å prøve det, jeg må si det var gøy å eksperimentere litt med butterdeig, og alltid greit med ett steg mindre i matlaginsprosessen
Pakk paideigenmed plastfolie og la den stå i kjøleskapet minst i en time eller over natten. Paideig. Selv om det bugner skogen med sopp og andre skogens frukter nå, er det ikke alltid man får muligheten til å dra på tur med en gang
Jeg brukte en litt annen paideig enn vanlig, en litt forenklet versjon av denne oppskriften fra Green Kitchen Stories (for øvrig utrolig god oppskrift), som jeg føler er hakket sunnere enn vanlig
Egentlig skulle jeg tømme kjøleskapet siste kvelden og hadde i tillegg til en del poteter,ferdig paideig , bacon , hvitløk,vårløk , litt cremefraiche , edamer og parmesanflak
Paideigen er laget av kun mel, vann og litt olje istedenfor med smør/margarin. Prøv begge deler og finn ut hva du liker best En sparer opp mot halvparten av kaloriinnholdet hvis en lager paideig uten smør/margarin