Paideig. Restene av paien er dessuten veldig kjekk lunsjmat. Paideig. Prikk deigen godt i bunnen med en gaffel før den forstekes uten fyll på 200 grader i 10-15 minutter
Paideig. Glutenfri paibunn er ikke så helt enkelt å få til. Det Glutenfrie Verksted har nå lansert en glutenfri paibunn som er lett å få til og som passer utmerket til salte paier
Paideig. Glutenfri paibunn er ikke så helt enkelt å få til. Det Glutenfrie Verksted har nå lansert en glutenfri paibunn som er lett å få til og som passer utmerket til salte paier
Smuldrepai lages relativt kjapt, da det ikkje er paideig som trenger knaing, venting og forsteiking. Kan eg friste med smuldrepai med rabarbra og vaniljekrem, uten tilsatt sukker og gluten
Jeg laget paideig som jeg stekte i ovnen i ca. Uten overdrivelse. Paideig. 175g hvetemel80g smør2 ss kaldt vann1 klype sukker. 200 grader Paideig. 175g hvetemel
♦ Trykk paideigen ut i en paiform, bruk gjerne litt væske på hendene da deiga er litt klissette. -) #kjøttfri #kjøttfrimiddag #middagspai #sunnmat #vegetar #vegetarpai #fetaost #lindastuhaug #søtpotet #søtpotetbunn #søtpotetpai #glutenfri #melkefri #oppskrift #matinspirasjon #sunnmat #sunnmatblogg #matblogger