bland mel, smør, melis og salt i en bolle. Bland alle ingrediensene og etterhvert tilsett eggene. Når alt er ferdig blandet tar du og knar deigen 2 til 3 ganger med håndroten slik at den blir jevn
Paideig. Restene av paien er dessuten veldig kjekk lunsjmat. Paideig. Prikk deigen godt i bunnen med en gaffel før den forstekes uten fyll på 200 grader i 10-15 minutter
Til bunnen kan du lage en mørdeig, altså en søt paideig. Jeg smakte på kakerestene dagen etter servering, og da hadde den stått i kjøleskapet i 15 timer uten at den hadde endret seg noe
Paideigen knas sammen og trykkes ut i en paiform som skal forstekes i 15 minutter på 220 grader. 4 egg3 dl melk2 finhakkede vårløk1 finhakket gul løk100g fetaost200g kokt skinke1 rød paprika1 ts basilikumDette helte jeg så i en avkjølt paideig (i formen) som jeg stekte videre i 30 min på 220 grader. 3 dl melk