bland mel, smør, melis og salt i en bolle. Bland alle ingrediensene og etterhvert tilsett eggene. Når alt er ferdig blandet tar du og knar deigen 2 til 3 ganger med håndroten slik at den blir jevn
Til bunnen kan du lage en mørdeig, altså en søt paideig. Det har vært veldig populært med sitronterter med italiensk marengs i det siste, så nå måtte jeg også prøve
Tilsett deretter valgfrittmel, kesam og salt, og kjør til en jevn paideig. God Mandag. Idag kommer eg med middagstoppskrift til dere, nemlig middagspai som blei laga i helga
Paideigen knas sammen og trykkes ut i en paiform som skal forstekes i 15 minutter på 220 grader. 4 egg3 dl melk2 finhakkede vårløk1 finhakket gul løk100g fetaost200g kokt skinke1 rød paprika1 ts basilikumDette helte jeg så i en avkjølt paideig (i formen) som jeg stekte videre i 30 min på 220 grader