Kyllingretter. Knasende og saftig kyllingbryst panert med ost og potetchips. Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form, beregne litt avstand mellom hver
Panert kyllingfilet. Du vender kyllingfiletene i mel så i egg og deretter i varm stekepanne. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc. Deretter lager du små lommer i kyllingfileten 3-4 stk hvor du stapper det inni. Legg på kyllingfiletene og dekk med aluminiumsfolie og sett det i ovnen på 200gr i ca 30-40 min Kylling MÅ være gjennomstekt. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc
Deretter steker du denne panerte halvdelen i stekepannen mens du panerer den andre siden. Kylling Cordon Bleu består kort sagt av kyllingfilet med ost og skinke inni, og har alle sine røtter godt plantet i USA
Panert kylling er også noe guttene elsker på kinarestaurant, og det hender vi lager det her hjemme også, Med litt ris eller pommesfrites, grønnsaker og sweet chillisaus så har du et kjempegodt måltid
Kyllingretter. Og da var de å fundere ut hva jeg kunne gjøre for å få dette til, og siden jeg ikke tåler så godt svinekjøtt bestemte jeg meg for å gå for kyllingfilet