Panere kylling oppskrifter

Sprøstekt kylling med ost

Sprøstekt kylling med ost

Kyllingretter. Knasende og saftig kyllingbryst panert med ost og potetchips. Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form, beregne litt avstand mellom hver
Panert kyllingfilet - saftig og smakfull!

Panert kyllingfilet - saftig og smakfull!

Panert kyllingfilet. Du vender kyllingfiletene i mel så i egg og deretter i varm stekepanne. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never  spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum,  mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc. Deretter lager du små lommer i kyllingfileten 3-4 stk hvor du stapper det inni.     Legg på kyllingfiletene og dekk med aluminiumsfolie og sett det i ovnen på 200gr i ca 30-40 min Kylling MÅ være gjennomstekt. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc
Kylling katsu curry

Kylling katsu curry

På lørdag lagde jeg denne yummy retten, og det ble kylling i går også men den retten kommer i et eget innlegg
Fritert kylling med krydderdipp

Fritert kylling med krydderdipp

Del kyllingfiletene i passe terninger. Bland sammen kulturmelk og egg og legg det i en skål man kan dyppe kyllingbitene i
Kylling Cordon Bleu

Kylling Cordon Bleu

Deretter steker du denne panerte halvdelen i stekepannen mens du panerer den andre siden. Kylling Cordon Bleu består kort sagt av kyllingfilet med ost og skinke inni, og har alle sine røtter godt plantet i USA
Havrepanert kylling

Havrepanert kylling

Jeg kommer stadig tilbake til disse, men de er så gode, så de står høyt opp på favorittmatlista
Kyllingfilet med crispy panering

Kyllingfilet med crispy panering

Kylling er en super råvare som mange av oss benytter mye, og vi kan derfor aldri få for mange gode oppskrifter
Fylt og panert kyllingfilet

Fylt og panert kyllingfilet

Det begynte med den stakkars enslige kyllingfileten. Panert kyllingfilet har jeg blogget om her før. Så, kyllingfileten
General Tso kylling sandwich

General Tso kylling sandwich

General Tso kylling sandwich er hentet fra USA, hvor denne har vært ganske berømt i mange år. Begynn med kyllingen
ostesnitzel av kylling

ostesnitzel av kylling

Kyllingretter. Og da var de å fundere ut hva jeg kunne gjøre for å få dette til, og siden jeg ikke tåler så godt svinekjøtt bestemte jeg meg for å gå for kyllingfilet
Kyllingruller med urter

Kyllingruller med urter

Denne kyllingen er smakssatt med salvie, hvitløk, ost og og spekeskinke. Legg kyllingbrystet på bakepapir