Håper noen kan kose seg med disse, er ikke gøy med allergier i starten når en får beskjeden erdet ganske overveldende uansett allergi men om du er her inne å nettopp har fått en diagnosekan jeg love deg at det blir lettere ettehvert og at det er utrolig hva vi venner oss til i hverdagen
Igår brukte jeg resten av matfløtekartongen jeg hadde stående i kjøkkenet, 2 egg, kokosmel, peanøttmel, mager kesam, økologisk vaniljepulver og litt fiberhusk
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. Megapannekaken ser litt «fluffy» ut på dette bilde fordi den akkurat er tatt ut av ovnen, men den synker sammen etterhvert
Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Bland melk, smør og melblandingen medegg godt sammen til det ikke er none klumper igjen. Server pannekakenemed lønnesirup, vaniljeis, sukker, syltetøy eller noe annet du syntes er godt
Disse pannekakene kan også spises med brunost, egg eller annet pålegg. Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær