Håper oppskriften faller i smak. Hva med å gjøre litt ekstra stas på frokosten og lage pannekaker som dere serverer med sjokoladesaus, friske bær og et lite sukrinmelis-dryss
Pannekaker er alltid en hit hos barna ( og mannfolk ). Denne gangen brukte jeg en versjon uten egg. Disse pannekakene er laget uten sukker, jeg syns ikke sukker har noe i middagspannekaker å gjøre
Igår brukte jeg resten av matfløtekartongen jeg hadde stående i kjøkkenet, 2egg, kokosmel, peanøttmel, mager kesam, økologisk vaniljepulver og litt fiberhusk
Oppskriften kommer her. La det stå noen få minutter, legg så i klatter på en varm stekepanne med litt smør på, ha litt over middels varme og ha tålmodighet før du snur kakene
ha eggene i en bolle å pisk de lett sammen. 2016kl. 2 kommentarer. 4 egg21/2 dl sammalt hvete fin 1 dl lettkokt havregryn 1 liter melk 3 1/2 dl mel 1/2 Ts salt 2 Ss smeltet smør. 2016kl. 2 kommentarer