Med revet parmesan og gulrot ideigen ble dette rett og slett noen realt god kjøttboller. Det smaker godt, ser pent ut og river du parmesan over så tar det ikke mange sekundene før jeg synes jeg har skapt en italiensk restaurant-opplevelse
Rivparmesanen på fintrivjern og ha i kjøttfarsen sammen med salt og pepper. Disse kjøttbollene er proppet med smak og passer ypperlig på pizza, i pastaretter, i salater og i gratenger
Kjøttboller med parmesan Save Print Gode kjøttbollertil tapas. Skikkelige gode og saftigekjøttboller som er perfekt å servere sammen med en god tomatsaus
Jeg lot meg inspirere av hans kjøttbolleri tomatsaus. Etter å ha vært tom for ideer (idetom…), noen dager, måtte jeg ty til en oppskriftsbok for å finne lørdagens middag
Ha urter, fennikelfrø, brødsmuler, ricotta, parmesan, sitron-skall og egg i en stor bolle. Så godt som hvert italiensk kjøkken har sin egen familieoppskrift på kjøttboller, eller polpette, som de kalles
Deilige og saftigekjøttbolleri tomatsaus som er akkurat passe krydret og en grønnsaksgryte smakt til med ingefær - spis det slik sammen med pasta, eller legg disse kjøttbollene sammen med tilbehøri hot dog brød slik som jeg har gjort her i dag, av og til kan det være godt med littvariasjon fra fredagstacoen