Med revet parmesan og gulrot i deigen ble dette rett og slett noen realt god kjøttboller. Det smaker godt, ser pent ut og river du parmesan over så tar det ikke mange sekundene før jeg synes jeg har skapt en italiensk restaurant-opplevelse
Kjøttboller med parmesan Save Print Gode kjøttboller til tapas. Kjøttboller. Skikkelige gode og saftige kjøttboller som er perfekt å servere sammen med en god tomatsaus
Greske kjøttboller med spinat og parmesan. Parmesan på toppen og nyt. Du må bare lage deg kjøttboller i løpet av denne uka, du kommer til å elske disse
oliventapenade fra Olivier´s & Co, samt nyrevet parmesan og bøffelmozzarella. Når man har så smakfulle kjøttboller som dette, så serverer man dem med en enkel saus
Jeg lot meg inspirere av hans kjøttboller i tomatsaus. Du trenger også 2 håndfuller basilikum, 40 gr revet parmesan og 120 gr revet mozarella til toppingen. Til ca 40 kjøttboller brukte jeg. Hell tomatsausen over kjøttbollene, og topp deretter det hele med 2 håndfuller basilikum, revet parmesan og mozarella. Du trenger også 2 håndfuller basilikum, 40 gr revet parmesan og 120 gr revet mozarella til toppingen
Ha urter, fennikelfrø, brødsmuler, ricotta, parmesan, sitron-skall og egg i en stor bolle. Så godt som hvert italiensk kjøkken har sin egen familieoppskrift på kjøttboller, eller polpette, som de kalles
Deilige og saftige kjøttboller i tomatsaus som er akkurat passe krydret og en grønnsaksgryte smakt til med ingefær - spis det slik sammen med pasta, eller legg disse kjøttbollene sammen med tilbehør i hot dog brød slik som jeg har gjort her i dag, av og til kan det være godt med litt variasjon fra fredagstacoen
Bland farse med brød, parmesanost, løk og sitronskallet. Fukt hendene og form farsen til kjøttboller. 1 dl parmesan ferskrevet. 1 stk egg 1,5 dl melk 1 skive hvitt brød 500 gr kjøttdeig 1 dl parmesan ferskrevet 1 sitron revet skall 0,5 stk finhakket gul løk salt svart pepper smør til steking olje til steking