Hakk opp løken, sellerien og gulrøttene og brun grønnsakene i en teflonpanne med 2 ss olivenolje. Tilsett deretter kjøttdeigen og brun den på middelshøy varme
Hell så over parmesansaus, og dryss over tomater, røket laks og noen skiver hardkokt egg. En herlig rett som passet perfekt som lunsj ved sjøen på Hitra
Parmesansaus. Lag parmesansausen ved å koke opp vann, fish sauce og creme fraiche. Vi har kommet til september og selv om det føles som sommer flere steder i landet lengter jeg etter noen fargesprakende høsttegn
Liten italiensk vri på raspeball. Dette var utrolig godt men farlig mektig. Til ca. 4 porsjoner brukte jeg følgende (Det blir en del gnocchi til overs, men det er bare bra)
til denne retten kan du også benytte en parmesansaus i stedet for skalldyrsaus. En spennende kombinasjon av norsk kveite, italiensk parmaskinke og en skalldyrsaus med parmesan