Paskelammet oppskrifter

å gløgg med din glede.

Tre forslag på den perfekte gløggen. Gløgg er ikke noen ny oppfinnelse. Allerede under antikken tilsatte grekerne og rom..

Lagre
Påskelam for den litt late

ildfast form, litt flaksalt, ripsgelé eller

Lagre
Ytrefilèt av lam med piperade

salt og pepper, tomat i båter, ytrefilet av lam, rød løk, eller buljong

Lagre
Rømmepoteter

mellomstore poteter, frisk rosmarin

Lagre
Lammekarrè med godsaker

Lammekarrè med godsaker Foto: TINE Oppskrift på festmåltid med lam og risotto med sopp og vellagret ost. En middagsrett..

Lagre
Påskemat 2: lam!

Påskens mattradisjoner kan vi hente både fra Norge og utlandet, mangfoldige som de er. Egg og lam er allikevel fellesnev..

  • Lagret av r-erland
  • Lagret for 13 timer siden
  • i lam + 4 andre
Lagre
Syrleg appelsinsorbet

Appelsinsorbet er ein perfekt dessert til påskelammet, og dessutan er appelsinane på sitt aller søtaste no. Du kan lage ..

Lagre
Vennefest med lam

Vennefest med lam Foto: Astrid Hals, Matprat.no Lammeside og lammebog er nydelig mat, perfekt for å imponere vennegjeng..

Lagre
San venanzio prosecco valdobbiadene brut og grissini.

Foto Palmer Musserende vin blir mer og mer populært i Norge. Og det er ikke bare champagne som drikkes. Det drikkes cava..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Gi meg ei geit!

salt og pepper, litt hvitvin, eller melk, friske urter

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Et lite streif av sol på mitt bord

Påsken ble som seg hør og bør, tilbrakt i et sommervarmt Provence. Som kunne by på deilige varme dager med sol og velsma..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Påskens lille lam

Årets påskelam er inntatt med stor nytelse. Stor var gleden da jeg klarte å sikre meg indrefileten på årets ferske påske..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Jagermeister-rosmarin lam

Hva med å sprite opp påskelammet? Lammesadel handler  både om presentasjon og om smak. Vanligvis er en sadel nok til t..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
[mat] gult + påske = sant

Gult er kult, ikke bare til påske men hele tiden. Gult er også godt, tenk bare på sitron, smør, eggeplomme og vaniljekre..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Lammeskanker i øl på italiensk vis

Lammeskanker Så var det tid for lam! Lammeskanker er noe av det aller beste jeg vet om. Kjøttet faller fra beinet og det..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Ganske fint – selv på en regnværsdag!

Noe regn må man regne med – selv på Kreta! Ikke minst i den stille uken, som nå, pleier det å regne en del… Det var alli..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Påskelam med grønnsaker

400 g lammelår med bein per person, 5 fedd hvitløk, 1 ts timian, 1 ts rosmarin, 1 ts knust pepper

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Rosmarinbrød

1 pk gjær, 5 dl lunkent vann, 1 ts salt, 2 ss olivenolje, 12-14 dl hvetemel

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Rosmarinbrød

1 pk gjær, 5 dl lunkent vann, 1 ts salt, 2 ss olivenolje, 12- 14 dl hvetemel

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Påskelammet - økologisk eller konvensjonelt? | økologisk mat | merking | matportalen.no - informasjon om mat og helse fra offentlige myndigheter

Påskelammet - økologisk eller konvensjonelt? | Økologisk mat | Merking | matportalen.no - Informasjon om mat og helse fr..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Rødvinssaus til påskelammet

kraft eller buljong, smak til med salt, vanlig løk, eller buljong

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre

Søkeforslag

Er du fortsatt sulten?

Vårt mål er at du skal finne inspirerende og deilige oppskrifter. Hvis du fortsatt ikke har funnet noe, prøv å bruke knappene nedenfor

Nye oppskrifter Vis alle nye oppskrifter
Tilfeldig oppskrift Vis en tilfeldig oppskrift
Oftest lagret Vis de oftest lagrede oppskriftene
Lik oss på Facebook

Nyhetsbrev


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de mest populære oppskriftene rett til innboksen din hver uke