Pasta med kylling og asparges i fløte oppskrifter

Lavkarbo i alle skap – hvordan starte?

Alt av mel, pasta, ris, bønner, linser etc måtte ut. Ellers har jeg lett rundt på nettet etter gode oppskrifter, kjøpt bøker om lavkarbo ogeksperimentert en del på kjøkkenet med egne retter

Hvorfor blir jeg ikke mett? (lavkarbo soppsuppe)

Jeg har littliteforskning her, men jeg mener at BBC for noen år tilbakeviste en serie på TV om mat der tre personer fikkforskjelligevarianter av pasta - kyllingpasta, fløtepastaoggrønnsakspasta

Kyllinglår med kremet pasta

Ogtil slutt hadde jeg ifløten. Så var det bare å ta kyllingenog brødet ut av ovnen og så blande sausen medpastaen
Kull og pasta

Kull og pasta

Jeg har severt medaspargesi skåla og, det fungerte det og.  Men om du er som meg så tar du en håndfullog regner med at det er riktig
Ovnbakt kyllingfilet med røsti og appelsinsaus

Ovnbakt kyllingfilet med røsti og appelsinsaus

Det blirveldig ofte ovnsbakte poteter og grønnsaker, ris eller pasta. Server kyllingogrøsti sammen medappelsinsausenogfriske grønnsaker, gjerne asparges eller raskt forvellede sukkererter eller aspargesbønner
Trøtt og litt sliten i dag,søt potet pure

Trøtt og litt sliten i dag,søt potet pure

Har kutta ut risogpasta de siste dagene ogfaktisk har jeg gått ned ett kilo. Enkelt ogutrulig god tilkyllingmed masse grønnsaker som brokkoli,gulrot, ogasparges

Kyllingfilet i form

4 kyllingfileter saltes og pepres godt, stekes i smør i stekepanna så den får en fin brunfarge, ha filetenei en smurt ildfast form, ha over 1 skive røkt skinke, og 1 skivemed jarlsbergost, bruk den som er ferdig skjært opp. 8 friske grønne asparges has på toppen av kyllingen, skinkenog ostenLag saus av. 4 sjalottenløk hakkesSmelt 3 ss smør i en kjele, og ha i løken, la den surre seg blankTilsett 1/2 fl eplemost, kok inn sammen medløkenTilsett 2 dll fløte, kok oppTilsett salt og pepper etter smakHa sausen over kyllingfiletene, og sett formen midti stekeovnen på 200 gr, stek i ca 20-25 minutterSlå sausen over fileten under hele steketiden. Server medris/poteter/pasta, og kokt brokkoli, eller en salat, eller server det man ønsker til- 4 kyllingfileter. 1 skive røkt skinke. 1 skivemed. 8 friske grønne asparges