Kyllingkjøttdeigogpasta. Fullkornspasta, bulgur ogquinoa er rimeligog godt tilbehør. Resultatet blir mør, saftigkyllingmed masse smak, god saus og smaskens grønnsaker
Alt av mel, pasta, ris, bønner, linser etc måtte ut. Ellers har jeg lett rundt på nettet etter gode oppskrifter, kjøpt bøker om lavkarbo ogeksperimentert en del på kjøkkenet med egne retter
Jeg har littliteforskning her, men jeg mener at BBC for noen år tilbakeviste en serie på TV om mat der tre personer fikkforskjelligevarianter av pasta - kyllingpasta, fløtepastaoggrønnsakspasta
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Det blirveldig ofte ovnsbakte poteter og grønnsaker, ris eller pasta. Server kyllingogrøsti sammen medappelsinsausenogfriske grønnsaker, gjerne asparges eller raskt forvellede sukkererter eller aspargesbønner
Har kutta ut risogpasta de siste dagene ogfaktisk har jeg gått ned ett kilo. Enkelt ogutrulig god tilkyllingmed masse grønnsaker som brokkoli,gulrot, ogasparges
litt hvetemel- litt god kraft- pasta- asparges eller andre gode grønnsaker- salt og pepperKrydre kyllingfiletermed salt og pepper (vær littforsiktigmed saltet sidenskinken er salt)
litt hvetemel- litt god kraft- pasta- asparges eller andre gode grønnsaker- salt og pepperKrydre kyllingfiletermed salt og pepper (vær littforsiktigmed saltet sidenskinken er salt)
4 kyllingfileter saltes og pepres godt, stekes i smør i stekepanna så den får en fin brunfarge, ha filetenei en smurt ildfast form, ha over 1 skive røkt skinke, og 1 skivemed jarlsbergost, bruk den som er ferdig skjært opp. 8 friske grønne asparges has på toppen av kyllingen, skinkenog ostenLag saus av. 4 sjalottenløk hakkesSmelt 3 ss smør i en kjele, og ha i løken, la den surre seg blankTilsett 1/2 fl eplemost, kok inn sammen medløkenTilsett 2 dll fløte, kok oppTilsett salt og pepper etter smakHa sausen over kyllingfiletene, og sett formen midti stekeovnen på 200 gr, stek i ca 20-25 minutterSlå sausen over fileten under hele steketiden. Server medris/poteter/pasta, og kokt brokkoli, eller en salat, eller server det man ønsker til- 4 kyllingfileter. 1 skive røkt skinke. 1 skivemed. 8 friske grønne asparges