Finhakket frisk basilikum passer godt her. Pastasalat med kikertsaus. Pastasalat er en slager når det gjelder å bruke opp rester av for eksempel gårsdagens salat eller når en trenger å bruke opp mange grønnsaker før de havner i søpla
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Denne pastasalaten er veldig lett å lage og holder seg flere dager i kjøleskap. Jeg er veldig glad i pastasalat til grillmat, men det passer også veldig fint til koldtbord og tapasbord
Her får du en nydelig pastasalat med pesto. Pastasalat med pesto er ikke noe vanskelig å lage. Derfor er den perfekt som ingrediens i pastasalat med pesto
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Frisk basilikum. Pastasalat. Strø over frisk basilikum ved servering. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og bland den forsiktig inn i pastasalaten