Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Pisk eggehviter i fem minutter og tilsett så gradvis sukker, en spiseskje av gangen. Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Pavlova med vaniljekrem og friske bær …. I dag på 17-mai valgte jeg å servere Pavlova med friske bær. 5 eggehviter. Sett stekeovnen på 180 grader. 5 eggehviter
En herlig pavlova med hjemmelaget vaniljekrem topper virkelig alt. Skru så av varmen og la pavlovaen stå i ovnen ( med døren litt på gløtt) til den er helt romtemperert
Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder. 6 romtempererte eggehviter. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 6 romtempererte eggehviter