Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
Pynt deretter med deilige friske bær. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Pynt med friske bær. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. 4 eggehviter. 2,5 dl sukker. Stek kaken midt i ovnen på 150 grader i 60 minutter. 4 eggehviter. 2,5 dl sukker
Pisk eggehviter til de begynner å skumme. Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær
Pisk eggehviter i fem minutter og tilsett så gradvis sukker, en spiseskje av gangen. Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Pavlovamed vaniljekrem og friske bær …. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder. 6 romtempererte eggehviter. Sett stekeovnen på 250°C og dekk en form 25×35 cm med bakepapir. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 6 romtempererte eggehviter
Hell eggehviter, melis og salt i kjøkkenmaskinen, la den stå å piske til marengsen er stiv. Legg ferdig marengsbunn på fat, smør utover gulkrem, topp deretter med pisket krem