Pavlova med 5 eggehviter oppskrifter

Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
Pavlova Kake - med friske bær

Pavlova Kake - med friske bær

Pisk eggehviter, salt og litt av sukkeret til myk marengs, tilsett deretter alt sukkeret og pisk til det er stivt
Pavlova – Familiens nye 17. mai kake

Pavlova – Familiens nye 17. mai kake

Pynt deretter med deilige friske bær. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

Hei har laget denne for eeeeelsker lemoncurd og synes lett en pavlova kan bli vel søt, men med bær og lemoncurden blir den fantastisk
Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Pisk med mikser til du får en tykk og stiv marengs. Flytt kaken forsiktig over på ett fat, og pynt med krem og frisk frukt
Pavlova - familiens favorittkake

Pavlova - familiens favorittkake

Pynt med friske bær. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. 4 eggehviter. 2,5 dl sukker. Stek kaken midt i ovnen på 150 grader i 60 minutter. 4 eggehviter. 2,5 dl sukker
Mini Pavlova

Mini Pavlova

Sikt så inn Maizena og vend forsiktig inn med en skje. Pisk romtempererte eggehviter og salt til de danner et mykt teppe av skum
Pavlova med sjokoladekrem og friske bær

Pavlova med sjokoladekrem og friske bær

Pisk eggehviter til de begynner å skumme. Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Pavlova

Pavlova

Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær

Knallgod pavlova med banan, pasjonsfrukt og hjemmelaget karamellsaus

Pisk eggehviter i fem minutter og tilsett så gradvis sukker, en spiseskje av gangen. Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Pavlova

Pavlova

Ville prøve med på marengskaken Pavlova. Pisk kremfløten med litt sukker. Fordel kremen over kaka og pynt med friske bær
Pavlova …Festkake med friske bær

Pavlova …Festkake med friske bær

Pavlovamed vaniljekrem og friske bær …. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Pavlova

Pavlova

En herlig pavlovamed hjemmelaget vaniljekrem topper virkelig alt. hell så alt tilbake i gryta og varm det opp på medium varme mens du visper
Pavlova med lemoncurd og bær

Pavlova med lemoncurd og bær

Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder. 6 romtempererte eggehviter. Sett stekeovnen på 250°C og dekk en form 25×35 cm med bakepapir. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 6 romtempererte eggehviter
Pavlova

Pavlova

250. 4. stk. eggehvite. 1⁄4. ts. salt. g. sukker. 2. maisstivelse (maizena). 1. hvitvinseddik eller bringebæreddik. eggeplomme
Pavlova med Smash

Pavlova med Smash

Hell eggehviter, melis og salt i kjøkkenmaskinen, la den stå å piske til marengsen er stiv. Legg ferdig marengsbunn på fat, smør utover gulkrem, topp deretter med pisket krem