En god blåskjellsuppe er utenkelig uten persille. Og den er vår mest brukte urteplante. Maleren Toulouse-Lautrec elsket å stelle store middager for sine nærmeste venner på Montmartre
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
En liten dressing med mye smak. Perfekt til grillmat. Og mye annet. Nammis. Dette er en dressing som kom inn i mitt liv sammen med en gjeng biffsmørbrød
1. Del tomatene i fire. 2. Hakk agurk, løk, selleri, hvitløk og paprika. 3. Legg i en bolle og tilsett oljen. 4. Bland til ønsket konsistens - smak til med salt og pepper