En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En plante med basilikum. Kjøper du pesto. Kjør basilikumblader, hvitløk, pinkjekjerner og parmesanost i en foodprosessor mens du tilsetter olivenolje i en tynn stråle
Pesto kan lages med forskjellige nøtter, har du lyst har du lov…. Jeg har tidligere laget pesto med pinjekjerner, men denne gangen hadde jeg lyst til å prøve med pistasjnøtter
Pestoen smaker syrlig og godt og kan brukes som dressing, til squashspaghetti eller som pastasaus. Raw pesto med ruccola (1-2 porsjoner). 1 neve frisk basilikum. 1 neve frisk basilikum
Her er min klassiske basilikumspesto. Pesto for meg er en nødvendighet. 1 potte frisk basilikum2 ss ristet pinjekjerner2 ss revet parmesan1 fedd hvitløksalt og pepperFinhakk alle ingrediensene. 1 potte frisk basilikum
Basilikum bruker vi mye av,siden vi elsker grønn pesto. You'll find my pesto recipe here. Den fine keramikkrukken fra Tine Kkan brukes til mye forskjellig
Etter gammel tradisjon, skal ingrediensene mortes, men foodprosessor kan selvsagt også brukes, selv om saften fra basilikumbladene blir frigitt bedre i morter