Hjemmelagetpesto er selvfølgelig best, de man kjøper er som regel veldig kjedelige og som regel inneholder de konserveringsmidler og andre unødvendige ting
Og med deilig deilig hjemmelagetpesto, åååh. Pestoen finner du oppskrift på her >>. Stek til de har begynt å få en lett karamellisert overflate, og ha deretter over pestoen
Pesto kan lages med forskjellige nøtter, har du lyst har du lov…. Jeg har tidligere laget pesto med pinjekjerner, men denne gangen hadde jeg lyst til å prøve med pistasjnøtter
Hjemmelagetbasilikumpesto - GRØNN GLEDE. Jeg er veldig glad i pesto på pasta, men den kan også fint brukes som dip til godt brød, eller hva med dressing til en god salat
Det er en slager i helgene å lage en hjemmebakt pizza i heimen. Noen ganger lager jeg grov bunn med fullkornsmel, men denne gangen hadde jeg kun hvetemel og tenkte at det var greit
Hjemmelagde horn fylt med hjemmelagetpesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også når de fikk det til lunsj her om dagen
Jeg liker egentlig bare hjemmelagetpesto, så den ble selvfølgelig laget fra bunnen av. I går hadde jeg så fryktelig lyst på både pesto og pasta, og derfor ble det nettopp det jeg lagde til middag
Denne grove rød pesto er rask til å lage og smaker så friskt til salaten. Jeg droppet å ha i parmesan i rød pesto og foretrakk å rive osten over salaten til slutt, og bruk gjerne fetaost eller blåmugg dersom du har disse tilgjengelig