Den koster litt i innkjøp, men du vet hva du får. Kjøper du pesto. Kjør basilikumblader, hvitløk, pinkjekjerner og parmesanost i en foodprosessor mens du tilsetter olivenolje i en tynn stråle
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Lagde deilig Pesto stjerne/krans på fredag, under finner dere oppskriften. Bland sammen basilikum, presset hvitløk, fersk parmesanost og pinjekjerner i en food-processor, hakker eller i en morter
Lag pesto etter denne oppskriften. Riv mozzarellaosten og la den få smelte litt inn. Da jeg så en ferdig grillet kylling kom jeg på hvor godt det smaker sammen med pasta pesto
In the meantime, prepare pesto. Serve warm with additional pesto on the side, and garnish generously with additional parsley, pine nuts, and vegan parmesan cheese
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Det er ingen hemmelighet at hjemmelaget er best – og dette gjelder ihverfall for pesto. Her har jeg brukt paranøtter istedenfor de svindyre pinjekjernene, og næringsgjær istedenfor parmesan i den klassiske pesto genovese
Oppskrift på pesto med super green. Supergreen pesto pasta. Synes du det kan være vanskelig å lage sunn og god mat, her får du et tips, bruk Super Green i pesto
Jeg er veldig glad i pesto og her kommer en ny versjon som jeg har dilla på for tiden. Den inneholder cashewnøtter istedenfor pinjekjerner noe som gjør at den er billigere å lage + at den inneholder litt tomatpurè