Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Bland sammen fløte og rød pesto, og hell det jevnt over fiskestykkene. - 400 g skinn og benfri torsk (tint hvis du bruker frossen torsk). - 100 g rød pesto. 100 g rød pesto
Enkel og god ovnsrett med masse gode grønnsaker og smakfull pesto. Grønn pesto *. Legg på fiskestykkene, smør på pesto og press over saften av en halv sitron
Jeg har også lyst å prøve å lage torsk med grønn pesto en dag. Nå har jeg endelig fått testet den gule pestoen til Helios som jeg har tatt inn i nettbutikken
Bland sammen pesto, olje og salt og smør på den ene siden av torsken, den uten skinn. Om filetene dine er skinnfrie kan du først steke dem litt på begge sider før du smører på pesto på begge sidene og steker videre
Servér torsken på en seng av de ovnsstekte grønnsakene og med pesto på toppen. ♥ Lag pesto av frisk basilikum, hvitløk, olje, pinjekjener, salt og pepper
Tilsett noen små skjeer med ramsløk pesto og soyasmør til slutt. Server ved å legge en god skje med blomkålpure i bunnen, torsken over, og fennikel og eple på toppen eller ved siden av
Herlig, rask, enkel og god ovnsrett med hvit fisk og smakfull pesto. Hjemmelaget pesto er vel kanskje best, men kjøpt ferdiglaget pesto fungerer også bra i denne formen