Legg så potetene i bunnen av en storkjele. Kutt kålroten opp i mellomstore terninger og kok dem i lettsaltet vann helt til du lett kan stikke en gaffel eller kniv igjennom dem
Siden denne maten ofte serveres i settinger hvor det serveres drikke er det ønskelig at maten gjerne er litt salt, slik at den gjerne gjør at gjestene drikker litt mer og stemningen gjerne holder ett høyere nivå
Her får du mine råd til hvordan lykkes med pinnekjøtt på menyen. Vanne ut i hvor mange timer. Siden jeg ikke hadde stor nok kjele til å romme alt kjøttet, lagde jeg en kjele med pinnekjøtt kokt i buljong og resten i trykkokeren
Pinnekjøtt (kålrotpure ble servert fra en varm kjele) - smakte smaskens, som alltid - min favoritt. De helt obligatoriske, ribbe, julepølse, medisterkaker, lutefisk, pinnekjøtt og rakfisk,
Etter en travel høst, hvor vi har skjøvet på alt av grunnleggende rydding og rengjøring, har det oppstått en rekke ureglementerte mellomlagringsstasjoner
Hvor mye mean ønsker av tilsetninger kan man justere på etter eget ønske. Sil deretter av vannet, og hell vannet over i en kjele sammen med pinnekjøttet