I dag dampet jeg pinnekjøtti Crock-Pot/Slowcooker -med juleøl. Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt
Man MÅ ikke bruke øl og akevitttilpinnekjøtt. Pinnekjøttet fra Nordfjord kjøtt er klart tildamping, med noen bjørkepinner under, for de som liker den smaken
Har du littpinnekjøtttil overs liggendeikjøleskapet. Hvis du ønsker å servere dette som en aperitif anbefaler jeg ikke tung øl og akevitttil denne type mat, selv om man tradisjoneltvil være fristettil å servere det
Det tradisjonelletilbehøret er poteter, kålerabistappe (lenke), pinnefett og pølse, men etter hvert som pinnekjøttet brer om seg i landet, utvides også spekteret av tilbehør
Jeg spiserpinnekjøtt, men det er vel kanskje det eneste, så dette ble for gutta. Og i sommer fikkvi masse masse pølser av svigermor, så de små lammepølsene fant jo sin plass i en skål
klare med pinnekjøtt, poteter og kålrotpuré. den nye smalahoveakevitten, og øl. La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vipleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
tilrakfisk, lutefisk, pinnekjøtt, vilt, og mye mer, kommer vitil å gå over til Gulløye. Og det må det vel bli når den er dyrket nord for polarsirkelen, med kjøligklima og lange vekstdager, litt som våre norsk fantastiske jordbær
Et øltilribbe og vil fungere bra sammen med pinnekjøtt også. Den ville passe bra tilpinnekjøttet. Årets anmeldelser av Juleøl, er litt annerledes enn de andre årene Godt Drikke har anmeldt juleøl
De helt obligatoriske, ribbe, julepølse, medisterkaker, lutefisk, pinnekjøtt og rakfisk,. Pinnekjøtt (kålrotpure ble servert fra en varm kjele) - smakte smaskens, som alltid - minfavoritt
Eksempler her vil være retter med både bacon, spekemat, laks, pinnekjøtt. I dette brygget er den mørke bayermalten som brukes i Aass’ tradisjonellebockølblitt røkt over bøkeflis hos tradisjonsrike Hansens Røkerii Drammen