Jeg fant jeg fant, neiegentligviste jeg om at det lå ferdig kokt pinnekjøttifryseren. Men det har rett og slett ikkeblitttil at jeg har tatt det opp av fryseren
Ellers er vel det meste av sau som fortæres her mer av typen pinnekjøtt. Kjøttet bør også være romtemperert, så om du har hatt det ifryseren, så ta det opp en eller to dager iforveien
Jeg spiserpinnekjøtt, men det er vel kanskje det eneste, så dette ble for gutta. De har liggetifryserensiden jeg var syk en gang og hadde skikkeligcravings på løkringer, og de passet utmerket nå
Det tynne, fete stykket under ribbeina (som blirpinnekjøtt). Legg dem i porsjonspakker ifryseren. Det er egentliglatterlig enkelt å lage sin egen leverpostei, eller paté
Her fikk jeg muligenssmisket meg til en innføringi tørka pølser som passer tilpinnekjøtt, og ikkeminstfikk jeg en oppskrift på "Ungarske grillpølser" fra Steinar Lund som er sjefen på "Sandøya båtbyggeri"
Her er juletreet alt på plass og jeg gleder meg tilpinnekjøttmiddag på julaften. Trill kuler og sett de på et brett med bakepapirifryseren et par timer
Pinnekjøtt på julaften. På tide å få den opp av fryseren. Laaaang herligformiddag med god frokost, levende lys, og småprating, kan det bli en bedre start på dagen
I dag hadde vi julelunsj hjemme hos oss, og i morgen blir det pinnekjøtt – minfavoritt. Sett biteneifryseren mens du smelter sjokoladen, når bitene er kalde kan du dyppe i sjokoladen – eventuelt være litt lat og helle sjokoladen over slik jeg har gjort