Jeg fant jeg fant, nei egentlig viste jeg om at det lå ferdig kokt pinnekjøtt i fryseren. Men så begynte en venninne av meg å snakke om betasuppe og lapskaus, da måtte jeg bare lage det, for nå drømte jeg om det
Betasuppe/lapskaus er utrolig godt når du bruker rester av pinnekjøtt. Kokt pinnekjøttKraft fra pinnekjøtt - pass på at det ikke blir for saltKålrabi Poteter Gulrøtter Purreløk Sellerirot Salt og pepper
Bruk pinnekjøtt i lapskaus (lenke) , lag deg noen digge pinnekjøtt-grillspyd (lenke), en smaksfull pinnekjøttpizza (lenke), eller en mager pinnekjøttmiddag med «pulled pinnekjøtt» (lenke)
Rester av pinnekjøttmiddagen må brukes, så hvorfor ikke lage lapskaus eller betasuppe av det. Bruk pinnekjøttet, kraften og fettet, men vær obs på at det kan bli veldig salt om man ikke sper det med vann
Og nå kommer helgene med pinnekjøtt og svineribbe som perler på en snor. Vanligvis spiser vi mest tradisjonelt norsk eller belgisk i helgene, for da har vi tid til å lage de gode gamle rettene som kjøttkaker, lapskaus eller fiskegrateng fra bunnen av
Vossakorv serveres med kålrotstappe og kokte poteter, gjerne sammen med pinnekjøtt. Kald vossakorv smaker godt som pålegg og gir en ekstra smak til supper og lapskaus
Vossakorv serveres med kålrotstappe og kokte poteter, gjerne sammen med pinnekjøtt. Kald vossakorv smaker godt som pålegg og gir en ekstra smak til supper og lapskaus