Pinnekjøtt med hvit saus oppskrifter

PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

men jeg har forsøkt begge deler og det er kjempegodt medpinnekjøtt som bare er saltet og tørket også

Pinnekjøtt som testes

Pinnekjøttet fra Nordfjord kjøtt er klart til damping, med noen bjørkepinner under, for de som liker den smaken
6 måter å lage pinnekjøtt på

6 måter å lage pinnekjøtt på

Nå er det helt lov med flatbrød, hvitsaus, surkål (lenke), sennep (lenke), tyttebærsyltetøy, rødkål og kålstuing
Jul med nye smaker!

Jul med nye smaker!

klare medpinnekjøtt, poteter og kålrotpuré. Smalahove kan du koke omtrent som pinnekjøtt, hvis du da ikke har en
Hjemmelaget lammepaté

Hjemmelaget lammepaté

Det tynne, fete stykket under ribbeina (som blir pinnekjøtt). Lag hvitsaus, med eller uten egg, som røres i kjøtt- og leverfarsen
Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Arbeidsdag for noen -og vi starter uken med rester faktisk, etter pinnekjøttet fra i går. Det salte pinnekjøttet smaker helt nydelig til hvit fisk
Kålrabistappe

Kålrabistappe

Hvis du lager kålrabistappe til pinnekjøtt, bruker jeg å ta en liten øse med kraften fra pinnekjøttet og røre inn i kålrabistappa like før servering

Å, vin med din glede:

Pinnekjøttmed kålrotmos. Hvor man bor kan ha nokså stor innvirkning på hvilket av de tradisjonelle julemåltidene man velger – mens ribbe er det vanligste å servere på julekvelden i Norge og står aller sterkest på Østlandet, er pinnekjøtt gjerne det mest populære på Vestlandet
Kålstuing

Kålstuing

I dag har kålrabistuing/stappe fått ny popularitet sammen medpinnekjøttet, og potetstuing sammen med spekemat

Velkommen til lysfest

Lukten av ribbe og pinnekjøtt har sakte forsvunnet ut av huset. La småkoke litt og smak til med salt og hvit pepper, og evt

Lutefisk

- På vestlandet ble det brukt fett fra pinnekjøtt/fåreribbe). - hvitsaus smakt til med sennep, grønn ertestuing og ribbefett eller