Slå av vannet og ha det i en stor panne med rist eller bjørkepinner, Ha vann opp til rist/pinnene. Det er gjerne første gang du skal lage pinnekjøtt selv, her kommer min måte å lage pinnekjøtt med kålrabistappe på
Ha alt i en panne og la det koke sammen til det er kokt godt sammen. Merkelig nok dukket en pose med pinnekjøtt opp i fryseren, hvordan jeg har klart å oversett den et helt år er nesten utrolig
Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
Norsk julemat består av ribbe, pinnekjøtt og lutefisk. Hakk opp grønsakene i passe store biter og wok dem eller stek dem i en stor panne, og kok opp risen
Jeg spiser pinnekjøtt, men det er vel kanskje det eneste, så dette ble for gutta. Så kommer det an på hvor stor stekepanne du har, men jeg måtte dele de i biter før jeg stekte de
Her fikk jeg muligens smisket meg til en innføring i tørka pølser som passer til pinnekjøtt, og ikke minst fikk jeg en oppskrift på "Ungarske grillpølser" fra Steinar Lund som er sjefen på "Sandøya båtbyggeri"
Spiser du ikke juleribbe/kalkun/pinnekjøtt eller andre julemåltider, er nøttestek perfekt å lage i porsjonspakker og fryse ned så du har i bakhånd til kommende julemiddager