Rester av pinnekjøtt kan du bruke i en god fiskemiddag, oppskrift her,. Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt
Slipp forsiktig ut den resterende dampen ♫♫♥. Jeg har tidligere lagt ut Pinnekjøtt dampet på mandelpoteter, dampet på øl i Crock-Pot, Pinnekjøtt av lammebog og 'vanlig ' pinnekjøtt med vossakorv
En perfekt måte å bruke opp rester etter julen. Favorittoppskriften på biff wellington har ikke klart å komme seg ut på kokebloggen enda, men jeg har den liggende i kokeboken i jeg lagde i fjor, så du kan regne med at den kommer om ikke så altfor lenge
Bruk gjerne rester av kokte poteter, som stekes i litt olje og krydres godt med salt og pepper. Bruk restene etter pinnekjøttmiddagen i denne nydelige retten
Betasuppe/lapskaus er utrolig godt når du bruker rester av pinnekjøtt. Kokt pinnekjøttKraft fra pinnekjøtt - pass på at det ikke blir for saltKålrabi Poteter Gulrøtter Purreløk Sellerirot Salt og pepper
Som regel sitter man igjen med rester når man har hatt pinnekjøttmiddag. Det blir liksom litt kjedelig å kaste seg over en ny pinnekjøttmiddag dagen etter så da bør man kanskje prøve en ny måte å servere det på
Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
Jeg spiser pinnekjøtt, men det er vel kanskje det eneste, så dette ble for gutta. Det som også er fint med tapas er å være litt kreativ, og finne på noe med rester man har i hus