Tradisjonelt tilbehør til pinnekjøttet er poteter og kålrotstappe, kålrotstappen kan kanskje i noen hjem inneholde både gulrot og poteter, men er en selvfølgelig følgesvenn til pinnekjøttet
Vossakorv er godt tilbehør. Pinnekjøtt er den beste julematen synes jeg. Navnet pinnekjøtt kommer av dampkokemetoden, damping over bjørkepinner, i dag byttet jeg ut
dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten av pinnekjøttet i fryseren. Tilbehøret ble noe annerledes enn jeg og de fleste pleier å servere til, men det var en ny og god vri som bare måtte prøves
Pinnekjøtt er den beste julematen jeg kan få, med vossakorv og kålrotstappe som tilbehør. Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt
Foruten om poteter, kokekraft og grov sennep, er kålrotstappa obligatorisk tilbehør til pinnekjøtt. Kjøttet er en ting, men tilbehøret er minst like viktig
Det tradisjonelle tilbehøret er poteter, kålerabistappe (lenke), pinnefett og pølse, men etter hvert som pinnekjøttet brer om seg i landet, utvides også spekteret av tilbehør
Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
Ellers er vel det meste av sau som fortæres her mer av typen pinnekjøtt. -tilbehør/ saus du synes er godt (dette tilbereder du mens kjøttet står til hviling etter steking)