Pinnekjøtt oppskrifter

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Legg pinnekjøttet i vann natten over. Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt
Pinnekjøtt (nesten) som på Sunnmøre

Pinnekjøtt (nesten) som på Sunnmøre

Men han er ikkje den einaste som droppar den obligatoriske dampinga, og heller trekker pinnekjøttet i vatn eller ein buljong av gode smakar
Superenkelt pinnekjøtt :)

Superenkelt pinnekjøtt :)

Pinnekjøtt, ja. Dampet OG stekt pinnekjøtt. I en vestlendings øyne perfekt pinnekjøtt. Dette er bare ment som et tips, jeg sier ikke at noens måter å tilberede pinnekjøtt på er feil
Pinnekjøtt med smak av honning

Pinnekjøtt med smak av honning

Grill pinnekjøttet og vend inn dressingen rett før servering. rester av pinnekjøtt. Smaker fantastisk med stekte poteter, salat og kålsalat/coleslaw
PINNEKJØTT I LEIRGRYTE OG KÅLROTSTAPPE

PINNEKJØTT I LEIRGRYTE OG KÅLROTSTAPPE

Å koke pinnekjøtt i leirgryte er utrolig smart. pinnekjøttkraft. Vi har verdens beste pinnekjøtt, kortreist kjøtt fra Øyvind Terjesen, Utne
Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Pinnekjøtt i trykkoker’n til påske

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å tilberede pinnekjøtt i trykkoker’n og det ble en utrolig bra opplevelse
Pinnekjøtt med vossakorv og rotstappe

Pinnekjøtt med vossakorv og rotstappe

Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Legg pinnekjøttet i vann for rehydrere over natten før det skal spises. Legg pinnekjøttet, med det dårligste kjøttet nederst, på risten
Pinnekjøtt (på min måte)

Pinnekjøtt (på min måte)

Pinnekjøtt er tradisjonsmat og tilberedes akkurat likedan hvert eneste år. Hos oss bruker vi pinnekjøtt på juleaften og som oftest på nyttårsaften også
Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Del pinnekjøttsiden på langs mellom hvert ribbein eller kjøp pinnekjøttet ferdig oppdelt. Legg pinnekjøttet over og la det dampe på svak varme i ca
PINNEKJØTT, KOMLER OG SØTPOTETMOS

PINNEKJØTT, KOMLER OG SØTPOTETMOS

dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten av pinnekjøttet i fryseren. Pinnekjøtt, forberedelse og koking i leirgryte se HER
PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

PINNEKJØTT - BULJONGKOKT

buljongkokt pinnekjøtt. buljongkokt pinnekjøtt på Hellstrøms vis. tradisjonelt dampkokt pinnekjøtt. Hellstrøm anbefaler røkt pinnekjøtt til denne retten,
PINNEKJØTT i Crock-Pot ? Dampet i ØL

PINNEKJØTT i Crock-Pot ? Dampet i ØL

Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt. Pinnekjøtt er den beste julematen jeg kan få, med vossakorv og kålrotstappe som tilbehør