Vaflene kan også serveres med andre rester av julematen, som pinnekjøtt, ribberester, sylte,. Passer ypperlig som en liten forrett på høsten, i julen eller som ett innslag på bufféen
Posted by Torill Anita. Tweet. ]. Som mer enn alminnelig interessert i mat og vin har vi selvsagt lenge hatt lyst til å spise på De 4 Roser , problemet er bare at restauranten ligger i Harstad, og vi bor i Moss
Vi for vår del har spist ribbe de siste årene etter at vi spiste pinnekjøtt noen år. Forretten varierer hvert år, det er alltid noe lett og enkelt som inntas sammen med champagnen
Husker tilbake til de laaaaange middagene med ribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg og kalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen
For noen år siden leste jeg om å dampe pinnekjøtt i øl og bruke poteter som pinner, men dette er første gangen jeg prøver selv, jeg har anbefalt den til andre
På bildet her ser vi Kjøtrull, saltsvineribbe, pinnekjøtt av lam, grovpølse ( hempølse som vi sier her )potet, kålrot ,gulrot og byggrynssuppe som også brukes som saus
Jeg bruker av og til litt pinnekjøtt også. Husk at suppa brukes som forrett, men også som saus. Kok kjøttrullen og saltkjøtt ( ribbe / pinnekjøtt ) en dag før servering