Pinnekjøtt lagring oppskrifter

Norske mattradisjoner?

Kjøttmølje lages av kald kraft gjerne fra kjøttrull eller pinnekjøtt, der fettet er fjernet – men man skal ta vare på det, fordi det skal også brukes
Med gull i øyet

Med gull i øyet

til rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt, vilt, og mye mer, kommer vi til å gå over til Gulløye. I fjor prøvde jeg å få tak i Gulløye i den lokale Menybutikken

Juleølet 2014

Ribbe og pinnekjøtt. Går fint til både pinnekjøtt og ribbe. Passer til både ribbe, pinnekjøtt men, kanskje litt for kraftig til lutefisken

Rydding i januar

Kastet alt som var åpenbart for gammelt (a la pinnekjøtt fra 2009) og udelikat. Etter oppfordring fra en leser har jeg bestemt meg for å lage månedsinnlegg for Ryddeåret 2013
Drikke til julematen.

Drikke til julematen.

Pinnekjøtt. Både Wittmann Westhofener Riesling Trocken 2011 og en rimeligere Faust Riesling Gravel Trocken 2013 glimrende sammen med pinnekjøttet

Priskrig eller mediaskapt sensasjon?

Derfor er det også enormt godt utvalg i nettopp ribbe, pinnekjøtt og lutefisk i år, med mange svært luksuriøse (og dyre) kvaliteter

Weekend-tur med julebord på GudbrandsGard hotell !

De helt obligatoriske, ribbe, julepølse, medisterkaker, lutefisk, pinnekjøtt og rakfisk,. Pinnekjøtt (kålrotpure ble servert fra en varm kjele) - smakte smaskens, som alltid - min favoritt

Å, vin med din glede:

Hvor man bor kan ha nokså stor innvirkning på hvilket av de tradisjonelle julemåltidene man velger – mens ribbe er det vanligste å servere på julekvelden i Norge og står aller sterkest på Østlandet, er pinnekjøtt gjerne det mest populære på Vestlandet

Pludrehanne rydder og kaster

Etter en travel høst, hvor vi har skjøvet på alt av grunnleggende rydding og rengjøring, har det oppstått en rekke ureglementerte mellomlagringsstasjoner