Og hva får vi ut av ovnen. Pinnekjøtt, ja. Jada, jeg BOR på østlandet, men jeg ER vestlending. og itilleggminimalt med oppvask og ingenting søl istekeovnen)
Rester av pinnekjøtt kan du bruke i en god fiskemiddag, oppskrift her,. Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt
Jeg vili dette innlegget dele oppskriften på det jeg mener er verdens beste pinnekjøtt, og oppskriften har jeg funnet hos Elin Larsen (en god matblogg, forøvrig)
Så det å tukle med oppskriften er ikkenødvendig, men jeg klarer ikke la være. Deretter legger du pinnekjøtteti en ovnsform, og har den under grilleniovnen for å gi den litt skorpe
Dette er de siste årenes pinnekjøttmote, etter oppskrift fra kjendiskokkenEivind Hellstrøm, som virkelig har lykkes i å få folk til å prøve noe nytt med pinnekjøttet