I dag står pizza på menyen, proteinrik og superdigg. Pizzafyll. Ingenting slår hjemmelaget pizza. 2 ts bakepulver. Du får ca 12 mindre stykker, så om jeg legger til fyllet så får jeg grovt regnet 20 g protein per pizzastykke. 2 ts bakepulver
Pizza er noe jeg absolutt aldri blir lei. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene
bakepulver. Mini Pizza - Bunn uten heving. Pizzabunn uten heving. Mini pizza er kjempegodt. Jeg har brukt denne flere ganger i barnebursdager hvor barna selv lager sin egen pizza
Pizza med nydelig sprø bunn og lavkarbo. Bruk en liten plastikkpose smurt med olivenolje på hånden, og klem deigen utover- da slipper du at du blir så klissete på hendene når du klemmer pizzabunnen utover
Eg har fått meg ein ny pizza favoritt. Til ein stor pizzabunn treng du. 1 dl sesamfrø, 1,5 dl (natur)rismel*, 1 ss fiberhusk, 1 ts bakepulver, 1 ts salt, 3 egg, 1 dl vann og 1 ts oregano. Steik deretter pizzaen ferdig NEDERST i ovnen, fortsatt på 225 grader i 15 minutt. 1 ts bakepulver
Noe av det vi trodde vi skulle savne aller mest ved overgangen til et lavkarbokosthold, var pizza. Vi savner ikke pizza, men av og til er det godt med en bit
Tilsett olivenolje, mel, bakepulver og salt. Endelig fredag og da er det selvfølgelig pizza på menyen. Denne gangen har jeg prøvd ut en ny bunn på pizzaen - nemlig blomkålsbunn