Dette er laget av en glutenfri, kornfri, gjærfri og vegansk pizzabunn. Som “pizzasaus” har jeg hjemmelaget klumpfri jordbærsaus, og i midten en kule protein is
Her får du en drøss av vitaminer, mineraler, plantenæringstoffer, fiber, karbohydrater og proteiner. Du kan til og med lage pizzabunnen dagen før du skal bruke den om du vil at middagen skal gå enda raskere
du kan bruke denne oppskriften som pizzabunn. Dessuten er oppskriften proteinrik i tillegg, vinn vinn. 105 kcal, 11 gram proteiner, 2 gram karbohydrater, 5 gram fett
Trekk og klapp ut deigen med hendene ut til en avlang pizzabunn, ta på revet ost i midten/mot den ene halvdelen, fold over deigen og press/klyp folden på plass med fingrene som en innbakt pizza, eller med en gaffel som en pirog
du kan bruke denne oppskriften som pizzabunn. Dessuten er oppskriften proteinrik i tillegg, vinn vinn. 97 kcal, 10 gram proteiner, 2 gram karbohydrater, 5 gram fett
Pizzabunn. God helg så lenge ♥ Pizzabunn. 50 g proteinpannekakemiks (ja faktisk, kan erstattes med annen tørrvare). Bunnen inneholder hele 80 g protein. Du får ca 12 mindre stykker, så selv utenom fyllet snakker vi 6,7 g protein per stykke. 50 g proteinpannekakemiks (ja faktisk, kan erstattes med annen tørrvare)
Pizzabunn. Med en fantastisk god smak, masse proteiner, gurkemeie og et nytt mel. Pizzabunn. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber
Oppskrift pizzabunn. Proteinpizza. En grov, sunn og proteinrik pizza som holder deg mett lenge. Bunnen inneholder 1070 kcal og hele 80 g protein. Du får ca 12 mindre stykker, så utenom fyllet snakker vi kun 89 kcal og 6,7 g protein per stykke. 80 g protein. Du får ca 12 mindre stykker, så utenom fyllet snakker vi kun 89 kcal og 6,7 g protein per stykke
Grunnen til at eg elsker denne pizzabunnen med tunfisk som ingrediens er fordi den er utrulig saftig, får en sprø skorpe, smaker utrulig godt (den smaker IKKJE tunfisk), den er utrulig rask og enkel å lage, krever ingen heving, er utrulig sunn full av proteiner, fiber og grove karbohydrater, mettande, mektig og glutenfri