Italiensk pizza er kjempegodt, men av og til smaker det godt med en skikkelig tykk og luftig bunn. Denne oppskriften holder til to amerikanske pizzabunner i langpanne
I tillegg har jeg tilsatt krydder ognæringsgjær for ekstra smak. Begynn med å lage pestoen ved å ha cashewnøtter, basilikum, ruccola, sitronjuice, olivenolje ognæringsgjær i en foodprocessor og kjør til en jevn konsistens
Skal du bruke bunnen med en gang legger du på ønsket fyll og steker videre til osten har smeltet. Kanskje er det noe av det såreste når man skal legge om kostholdet – det at man må kutte ut pizza
pannekaker, wraps, burgerbrød, naanbrød og nå ogsåpizzabunn. Kikertmel inneholder en del karbohydrater, men gir lav blodsukkerstigning og har dermed lav GI
Vi gjorde det til og med så enkelt at vi kjøpte ferdig pizzabunndeig, den er veldig god å jobbe med. Men lag for all del din egen pizzabunn hvis du foretrekker det