En deilig smaksrik og småsterk pizzasausmed et lite kick. Perfekt til for eksempel pepperonipizzaer, pizzaer med mais, pizzasnurrer og pizzaer med skinke
Ha hvitløkog chilli i multikutteren og finhakk, tilsett tomatene, tomatpurre, urter og sukker. Sil av de hermetiske tomatene, skal bare bruke tomatene og ikke sausen
Hvitløkog basilikum er to viktige smaker for sausen, bør alltid brukes. Lag gjerne en dressing av creme fraishe, salt, pepper, oregano, bittelitt ketchup og ha på
Ha olivenolje i en gyte sammen med hakket hvitløkog chili. Smak til med salt og pepper. Med alle de utallige mulighetene man har for å variere en pizza blir den aldri kjedelig
Krydre medoregano, aromat og pepper og bland inn tomatsaus og fersk basilikum. Dekk bollen med plastfolie og hev på et lunt sted til dobbel størrelse, omtrent en times tid
Kjevle ut deigen og ha på pizzasaus, skinkeboks i små terninger og revet ost. Verdens beste pizzasaus. start med å frese løk oghvitløk blankt og mykt i oljen
Pizzasaus. oregano. Bland alt sammen med en stavmikser og hell det over i en bakepapirkledd form. Jeg har testet ut forskjellige typer bunner, så bare følg med